1. Thea: The Awakening
  2. News
  3. Support for Ukraine

Support for Ukraine



In light of the recent Russian invasion on Ukraine, starting from February 24th, we have decided to donate 100% of revenue earned in Russia (also Belarus and Ukraine), towards help for Ukraine. We have considered other options but hope this one will provide help and also give the option to support Ukraine for those, who cannot openly speak against the war and Russian government in fear of their lives.

Slava Ukraini!


У світлі нещодавнього вторгнення Росії в Україну, починаючи з 24 лютого, ми вирішили пожертвувати 100% доходу, отриманого в Росії, Білорусі та Україні, на допомогу Україні. Ми розглядали інші варіанти, але сподіваємося, що цей допоможе, а також дасть можливість підтримати Україну для тих, хто не може відкрито виступати проти війни та російської влади, боячись за своє життя. Слава Україні!


В свете недавнего российского вторжения в Украину, начиная с 24 февраля, мы решили пожертвовать 100% доходов, полученных в России, Беларуси и Украине, на помощь Украине. Мы рассматривали и другие варианты, но надеемся, что этот поможет, а также даст возможность поддержать Украину тем, кто не может открыто выступать против войны и российского правительства, опасаясь за свою жизнь. Слава Украине!